Leuke prijzen bij decemberactie in centrum Rheden

Foto:

RHEDEN  – Enthousiaste ondernemers uit het dorp Rheden hebben een leuke actie opgezet in het centrum rondom de feestdagen. De opzet is ouderwets simpel en iedereen kan meedoen. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen.

De organisatie hoopt dat er veel klanten komen in de winkels die de inkopen voor de feestdagen lokaal willen doen. De actie start op zaterdag 18 november en duurt tot 23 december 2023.

Deelname aan de decemberactie in Rheden is simpel.

Deelnemende winkeliers hebben een bus in de winkel staan waarin je de kassabon van de zojuist gekochte goederen kunt deponeren. Je hoeft alleen je naam en telefoonnummer op de bon te noteren. Er zijn drie momenten waarop er een trekking is. De eerste trekking is op zaterdag 25 november. Tijdens Kerst op het Plein op zaterdag 9 december is de tweede trekking. De laatste trekking is aan het eind van de actie op zaterdag 23 december. De bonnen van de gehele periode worden verzameld in een mooie ouderwetse melkbus die in vroegere tijden ook al voor dit soort acties werd gebruikt.

De decemberactie is opgezet door een club betrokken ondernemers. Dit zijn Nelleke van Werk aan de Winkel, Yolanda van Hilvers, Ariena van Salon 30A en Ko van Ter Stal. (op de foto) Het bestuur van BIZ-Centrum Rheden is ontzettend blij dat de betrokkenheid binnen het dorp zo groot is.

De deelnemende winkeliers en de actievoorwaarden kun je vinden op www.centrumrheden.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: Sinterklaas
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen