Informatieavond over plannen voor het voormalige bejaardentehuis Rhederhof

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Al jaren is het voormalige bejaardentehuis Rhederhof een doorn in het oog voor inwoners, een hoofdpijn dossier voor de gemeente en eigenaren, een magneet voor brandstichting en inbraken en vele bezwaren voor de toekomst van het pand en de natuur.

Maar op vrijdag 10 november 2023 hebben de bezwaarvoerende partijen en de eigenaar van het voormalige bejaardentehuis Rhederhof dan eindelijk een convenant ondertekend over de sloop van het oude bejaardenhuis en nieuwbouw van 60 woon-/zorgappartementen.

Het convenant heeft afspraken vastgelegd met betrekking tot landschappelijke inpassing, behoud en verbetering natuurwaarden en zo een visitekaartje te zijn voor het dorp. Hoe komt dat dan allemaal uit te zien, wat gebeurt er en wat niet?

Op dinsdag 28 november 2023 vindt een informatieavond plaats over de herontwikkeling van het voormalig bejaardentehuis Rhederhof. Rhedens Dorpsbelang en ondernemersvereniging ORDS nodigen omwonenden en andere belangstellenden uit Rheden uit voor deze bijeenkomst. Er zal een toelichting worden gegeven over de bouwplannen en over de herinrichting van het omliggende terrein.

De avond wordt gehouden in Ons Huis, Meester B. van Leeuwenplein 7 in Rheden en begint om 20.00 uur (zaal open om 19.30).

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen