Eindejaars schrijftafel Hartschrift in Velp

Foto:

VELP – Woensdag 13 december organiseert Hartschrift weer een schrijftafel. Al schrijvend kijken ze terug op het afgelopen jaar. Wat bracht 2023 jou en wat heeft in 2024 misschien extra aandacht nodig? Wat wil je achter je laten of juist koesteren?

Creatieve schrijfopdrachten inspireren en helpen je om dit te ontdekken.

Goed of mooi schrijven, daar draait het aan de schrijftafel niet om. Het gaat er vooral om je pen je eigen verhaal te laten vertellen. Schrijfervaring is niet nodig, zin in schrijven is natuurlijk meegenomen.

De Eindejaars schrijftafel is van 9.30 tot 11.30 uur, aan de Dillenburglaan 3 in Velp. Tussendoor is er een pauze met koffie, thee en iets lekkers. De kosten voor deelname zijn € 15,00. Graag vooraf aanmelden via [email protected]. Op www.hartschrift.nl vind je meer informatie.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen