Gerry van Haren krijgt Koninklijke Onderscheiding

RHEDEN – Burgemeester Carol van Eert reikte op donderdag 16 november om ongeveer 15.30 uur een Koninklijke Onderscheiding uit aan mevrouw G.K. (Gerry) van Haren. Dit gebeurt tijdens een bijeenkomst voor alle vrijwilligers van het MVT (Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp) Rheden/Rozendaal in Zorgcentrum Rhederhof aan de Worth Rhedenseweg 55 in Rheden.

Mevrouw Van Haren zet zich al 17 jaar lang in als vrijwilligster voor het MVT, zowel als bestuurslid als ook voor de dagelijks ondersteuning. Naast het MVT is/was zij nog vrijwilligster bij diverse andere instanties in de gemeente Rheden. Zo is ze vrijwilligster bij het Rhedens Maal (maaltijdvoorziening in het dorp Rheden) en bij de wandel- en fietsvierdaagse. Daarnaast is zij acht jaar lang voorzitter geweest van de Rhedense Plattelandsvrouwen. Mevrouw Van Haren was ook 2e secretaris en is tot de opheffing van de vereniging (in 2022) actief gebleven.

Er was grote belangstelling van de vele organisaties waarbij zij de afgelopen jaren werkzaam is geweest. Ongeveer 40 belangstellenden, waaronder Lidy Kelderman van MVT bedankten haar voor het vele werk dat zij de afgelopen 13 jaar voor MTV heeft gedaan.  Als dank kreeg zij een mooie handtas cadeau en een groot applaus van de aanwezigen. Men wist dat Gerry een groot fan is van Elvis Presley en daardoor was de “Rhedense Elvis“ uitgenodigd om een paar songs voor haar te zingen. Gerry genoot van het optreden.

Gerry van Haren is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en woont in Rheden.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen