DecemberMarkt in het Duynhuis te Dieren

Foto: Inloophuis Dieren

DIEREN – Zaterdag 25 november van 14.00 tot 17.00 uur is er in en rond het Duynhuis een DecemberMarkt. Deze markt wordt georganiseerd door het Inloophuis Dieren. De markt heeft minimaal 10 grote buitenkramen en ook binnen zullen er tafels zijn waar koopwaar wordt aangeboden.

Een aantal van deze kramen zijn bedoeld voor mensen uit de buurt die hun spullen willen en kunnen verkopen op die dag. Denk daarbij aan Sinterklaas- en Kerstcadeautjes- en versieringen. Wie heeft er niet nog cadeaus in huis liggen, ooit gekregen maar nooit wat mee gedaan, of spullen die nog prima een 2e ronde mee kunnen. Het doel van onze markt is op een duurzame en betaalbare manier de Decembermaand starten.

Wie en wat kunt u allemaal vinden op deze markt:

Er komt een enveloppenspel met vele leuke prijzen, een grabbelton voor de kleintjes, een overdekt springkussen, veel cadeautjes en Kerstspulletjes te koop vanuit het Inloophuis. Dit zijn spullen die hier gemaakt zijn, nieuwe spullen en prachtige 2e ronde spullen. Zowel cadeautjes als echte Decembermaand-artikelen.
4Noppes vult ook met een kraam met Decemberspullen en ook Samen Stenfert is van de partij. Binnen staat de koffie, thee en limonade klaar vergezeld van iets lekkers.

Naaiatelier Kieskleurig heeft ook een kraam. Zij maken deur- en raamtochtstoppers of dikke gordijnen om de koude buiten te houden. Hiermee kan het energieverbruik op een positieve manier worden beïnvloed. Ook kunt u bij KiesKleurig terecht voor kleding, textiel reparaties en op maat gemaakte jassen.
Tijdens de DecemberMarkt zijn er schoentjes in te kleuren voor kinderen t/m groep 4. Hiervoor is er een kleurtafel ingericht. De schoentjes kunnen dan gelijk gezet worden. Leuke activiteit voor na de Sinterklaasintocht! Op de kleurplaat staat dan ook wanneer het schoencadeautje opgehaald kan worden.

Heeft u zelf nog spullen die u op deze markt zou willen verkopen? Dat kan na aanmelding. Eventueel spullen doneren voor verkoop, kan ook. Aanmelden/informatie: Deborah 06 38415045 of [email protected].

DecemberMarkt

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen