Sinterklaas op Kasteel Rosendael

Foto: Kasteel Rosendael

ROZENDAAL – Donderdag 23 november rond 16.00 uur komen Sint en Piet komen aan bij Kasteel Rosendael. Daar wacht Sint een bijzonder warm onthaal door de baron van het Kasteel, burgemeester Weststeijn en kinderburgemeester Liselore Wentink. Leden van de Koninklijke Rozendaalsche Kapel en beginnende leerling-acrobaat Pieten zullen de ontvangst extra feestelijk en vrolijk maken.

Alle kinderen uit Rozendaal en omgeving worden van harte uitgenodigd samen met hen Sint welkom te heten op het terrein van Kasteel Rosendael.

Eindtijd ongeveer 16.45 uur

De ontvangst van Sinterklaas op Kasteel Rosendael past in het streven van Kasteel Rosendael de verbinding met de inwoners van Rozendaal te verdiepen. Kasteel en dorp horen onlosmakelijk bij elkaar. Wethouder Tineke van der Pas van de gemeente Rozendaal is, tezamen met kasteelmanager Kitty Cloo, initiatiefnemer van dit Sinterklaasproject.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Dossier: Sinterklaas
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen