Laatste Bingoavond in 2023 bij Cv. De Heiknüüters

Foto: Bingo

RHEDEN – Het einde van het jaar komt dichterbij, de laatste bingo van dit jaar komt er al weer aan. Op zaterdag 25 november is het de laatste keer in 2023 dat de balletjes gaan rollen bij Cv. De Heiknüüters en gaan de deuren weer open voor een gezellig avondje bingo.

Vanaf 19.30 uur kunt u terecht in het clubhuis aan de Worth Rhedenseweg, waar zij u zullen u ontvangen met een gratis kopje koffie of thee.

Om 20.00 uur gaan de bingoballetjes rollen.

De opbrengst van de bingo wordt gebruikt voor de kosten van het sociale carnaval zoals: het Rheejes Vermaeck voor de 50-plussers, de kindermiddag, de avond bij Rhederhof en kledij voor de dansgardes.

De volgende bingoavond staat gepland na de carnaval in 2024 en wel op 9 maart 2024. De overige bingoavonden in 2024 bekend zijn te vinden op de website https://cvdeheiknuuters.nl/agenda/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen