Boekbespreking van Sonny Boy van de Heel Nederland Leesclub

Foto: Annejet van der Zijl

DIEREN – Heb jij ook het Heel Nederland Leest geschenkboek ‘Sonny Boy’ van schrijfster Annejet van der Zijl gelezen? In samenwerking met leescluborganisatie Senia organiseert de Bibliotheek Dieren een Heel Nederland Leesclub om in gesprek te gaan over de thema’s van het boek.

Heb je het boek nog niet gelezen? Dan kun je die gratis ophalen bij een vestiging van Bibliotheek Veluwezoom. De geschenkboeken zijn ook verkrijgbaar in grootletterversie.
De boekbespreking van Sonny Boy van de Heel Nederland Leesclub vindt plaats in Bibliotheek Dieren. De activiteit begint op vrijdagochtend 24 november, 10.30 uur. De toegang is gratis, maar aanmelden is nodig om mee te kunnen doen.

Boekverfilming Sonny Boy

Naast het boek Sonny Boy, vertoont het Filmhuis Dieren i.s.m. Bibliotheek Veluwezoom ook twee keer de film Sonny Boy van regisseur Maria Peters. Een verhaal over liefde en discriminatie dat nog steeds actueel is en stof tot nadenken en gesprek geeft. De film is te zien in de Bibliotheek Dieren op het scherm van Filmhuis Dieren. De film wordt vertoond op vrijdag 24 november en dinsdag 28 november om 20.00 uur.

Meer informatie over het gehele programma vind je op www.bibliotheekveluwezoom.nl/heelnederlandleest.

Aanmelden

Aanmelden voor de lezing is mogelijk via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda of via de Bibliotheek Dieren, tel. 0313 415 476. Kaartjes voor de films zijn te koop via www.filmhuisdieren.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen