Sinterklaas is ook weer in Rheden gearriveerd!

RHEDEN – Op zaterdag 18 november arriveerde Sinterklaas weer in het dorp Rheden, zoals gebruikelijk in de haven van de Meteoor. Hij werd verwelkomd door wethouder Gea Hofstede van de gemeente Rheden, te midden van vele kinderen met hun ouders of grootouders die de Sint en zijn pieten opwachtten, ondanks de regen en kou.

Het voorprogramma begon om 11.00 uur met de clowns Max en Sjappie in Partycentrum On Huis. Om 11.40 uur verzamelde iedereen zich op het Mr. B. van Leeuwenplein, om vervolgens om 12.00 uur gezamenlijk met de wijze Piet aan het hoofd richting de Steegse Haven aan de Schaarweg te vertrekken. Een speciaal samengesteld muziekcorps van de Rhedense Fanfare en de March & Showband Rheden begeleidde de vrolijke stoet.

Rond 12.30 uur arriveerde Sinterklaas met veel bootjes in de haven, waar wethouder Gea Hofstede hem en de pieten verwelkomde. Ze was verheugd dat Sinterklaas de tijd had genomen om ook Rheden te bezoeken, niet alleen voor haar, maar ook voor de honderden kinderen die in de regen op hem stonden te wachten. Ondanks het weer nam Sinterklaas de tijd om handen te schudden met de kinderen en ze pepernoten uit te delen.

Vervolgens vertrok Sinterklaas in een voertuig naar het Mr. B. van Leeuwenplein, waar de kinderen weer verzamelden op het plein. Daar vroeg Sinterklaas in zijn toespraak aan de kinderen om hun schoen te zetten, zodat de pieten er een cadeautje of lekkers in konden doen. Natuurlijk werd er ook gezongen voor Sinterklaas.

Voor meer informatie kun je ook kijken op: https://www.snor-rheden.nl/intocht-2023.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen