Prins Rutger en Prinses Richelle dit jaar aan de macht bij Cv. De Deurdauwers

DIEREN – Op zaterdag 18 november opende Carnavalsvereniging De Deurdauwers officieel het nieuwe carnavalsseizoen met het Prinsenbal/-wissel in hun feestburcht Theothorne. Het was een avond vol verrassingen waarbij Prins Rutger de 1e en zijn Prinses Richelle de 1e werden aangekondigd als het nieuwe carnavalspaar voor het seizoen 2023-2024, bijgestaan door Adjudant Willem.

Het nieuwe Prinsenpaar maakte op een spectaculaire manier zijn entree in de hal van Theothorne. Nadat ze de trap afdaalden, werden ze verwelkomd door een erehaag van aanwezigen en liepen ze richting het podium. Daar namen ze hun plaats in. Na een warm welkomstwoord door President Ton Jansen werden ze officieel geïnstalleerd. Ze lazen hun proclamatie voor en eindigden deze met hun motto: “Steek de handen uit de mouwen want wij gaan een feestje bouwen!”

Tijdens de avond werd ook Adjudant Willem Schoolderman geïnstalleerd, samen met de nieuwe hofdame Donna, bijgestaan door hofdame Zamira. Prins Roel de 1e en zijn adjudant Raimon werden hartelijk bedankt voor het voortreffelijke leiderschap tijdens het afgelopen carnavalsjaar. De Opperdeurdauwer van dit jaar werd uitgereikt aan Sonja en Berry Kapel, die al 45 jaar met veel toewijding vrijwilligerswerk verrichten bij de Dierense Speeltuin.

Na deze plechtigheden barstte het feest los op de geweldige muziek van Party Sound Together, dat doorging tot in de late uurtjes.

Voor meer informatie kun je terecht op: https://www.deurdauwers.nl/

klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen