Beursvloer gaat niet door

Foto:

DOESBURG/RHEDEN – Omdat, ondanks de vele inspanningen, er niet voldoende animo blijkt te bestaan voor deelname aan de beursvloer, heeft de Doesburg Rhedense Uitdaging helaas moeten besluiten om dit evenement op maandag 20 november te annuleren.

Dit geldt voor zowel het aantal aanmeldingen vanuit het verenigingsleven als vanuit het lokale bedrijfsleven. De organisatie streefde naar een dynamisch matchuur op de beursvloer. Echter, met het huidige aantal aanmeldingen gaat dat zeer waarschijnlijk niet lukken.

De matchgroep van de Doesburg Rhedense Uitdaging zal de aangemelde hulpvragen goed bekijken of het mogelijk is deze alsnog één op één in contact te brengen met een maatschappelijk betrokken onderneming/organisatie.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen