Prins Henk de 2e, adjudant Pascal en hofdame Suzanne zwaaien met de scepter bij Cv. De Blaospiepkes

VELP – Op zaterdag 18 november tijdens de Prinsenkeuzeavond van carnavalsvereniging De Blaospiepkes werd de nieuwe Prins voor het seizoen 2023-2024 bekendgemaakt. Prins Henk de 2e trad aan, vergezeld door zijn adjudant Pascal en hofdame Susanne. Zij nemen de rol over van Prins Mark de 1e en Prinses Sandra, die gedurende twee jaar, vanwege de coronapandemie, de leiding hebben gehad.

Na de installatie van het nieuwe Prinsenpaar en hun gevolg, verwelkomde de feestburcht de Veluwezoom op de Pinkenberg diverse bevriende carnavalsverenigingen voor een avondbezoek. Onder hen waren Cv. De Toppertjes uit Arnhem, Cv. Knor en Knalpot uit Giesbeek, Cv. De Narrenkap uit Velp en de Matser Boys uit Velp.

De festiviteiten begonnen met de opzwepende muziek van Lang en Breed, die de zaal in opperbeste stemming bracht. Er werd volop gedanst en de polonaise liep vrolijk door de zaal. Het bier stroomde rijkelijk en de diverse hapjes vonden gretig aftrek.

Kortom, het was een geweldige en geslaagde avond. Nu is het wachten tot volgend jaar januari!

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op: https://www.blaospiepkes.nl/

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen