Warme Winterse Weggeefmarkt in De Steeg

Foto: rheden.nieuws.nl

DE STEEG – Op 16 december 2023 organiseren Yolanda & Sandra in De Steeg een Warme Winterse Weggeefmarkt, voor iedereen, door iedereen.

Zij zamelen de komende weken cadeauwaardige spullen in, die geschikt zijn om onder de kerstboom te leggen of anderszins als cadeau kunnen dienen. Nieuw of als nieuw, als je iets hebt gekregen dat niet jouw ding is, een miskoop of bijvoorbeeld iets uit een kerstpakket. Decoratie, kerstspullen, praktische huishoudelijke producten. Voorwaarden is dat het in een boodschappentas moet passen.

Zij sorteren alle ingeleverde spullen en maken er een mooie markt van. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. En dat gaan ze weggeven aan iedereen die er blij van wordt. Ongeacht inkomen, iedereen verdient een cadeautje en dat mag je zelf komen uitzoeken.

Zij zorgen voor de warme winterse omgeving met koffie, thee en iets lekkers. En zelfs muzikale omlijsting. Jullie zorgen voor de gezelligheid en een nieuw huis voor alle spullen. Win-win.

  • Waar: ‘T Parkhuis, Parkweg 5 De Steeg.
  • Wanneer: 16 december 2023
  • Hoe laat: van 13.00 tot 16.00 uur
  • Inleveren spullen op afspraak via: [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen