Avond Repair Café Dieren: Breng Je Kapotte Spullen tot Leven

Foto: Cleo Fotografie

DIEREN – Op donderdagavond 23 november is Repair Café Dieren in buurtcentrum de Oase. Het Repair Café Dieren opent zijn deuren om u te verwelkomen en te helpen bij het herstellen van kapotte voorwerpen.

Hiermee helpen ze om onze wegwerpmaatschappij een halt toe te roepen en samen te werken aan een groenere toekomst.

Repair Café Dieren moedigt iedereen aan om die defecte apparaten, kapotte kledingstukken en andere beschadigde spullen die u onder uw arm kunt meenemen van zolder te halen en ermee naar hen toe te komen. Ervaren vrijwilligers staan klaar met gereedschap en deskundigheid om te proberen deze items nieuw leven in te blazen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de deelnemers.

Dus noteer donderdag in uw agenda en breng uw kapotte spullen mee naar Repair Café Dieren. “Laten we samenwerken aan een duurzamere toekomst en laten zien dat kleine reparaties een groot verschil kunnen maken. Samen kunnen we de weg vrijmaken voor een groenere toekomst”.

  • Wanneer: Donderdag 23 november 2023 van 19.00 tot 21.00 uur
  • Waar: Buurtcentrum De Oase, Ericaplein 1, Dieren

De vrijwilligers hopen u te zien voor een avond vol reparaties, gezelligheid en duurzaamheid!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen