Vrije inloop om Politie, Handhaving, Vivare of Incluzio te kunnen spreken

Foto: Help-Wanted

VELP/DIEREN – Wilt u iemand spreken van de Politie, Handhaving, Vivare of Incluzio dan kan dat wekelijks op woensdagmiddag in Buurthuis De Poort te Velp en tweewekelijks in Pand 31 te Dieren.

Hierdoor is het voor alle inwoners wat eenvoudiger en laagdrempeliger om een persoonlijk gesprek te hebben met de Toezichthouder, de woonconsulent van Vivare, de wijkagent of een aanspreekpunt in de zorg bij Incluzio.

U bent van harte welkom voor een gesprek, een klacht, goede ideeën voor uw wijk, een (zorg)vraag, of bijvoorbeeld een tip.

Inloopspreekuur Velp

  • Elke woensdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur
  • Buurthuis De Poort aan de Heeckerensstraat 201 in Velp-Zuid.
  • Ook is er de gelegenheid om een privé gesprek te voeren in een aparte ruimte.

Inloopspreekuur Dieren

Alle vier de partijen zijn aanwezig bij het tweewekelijkse inloopspreekuur op dinsdagochtend. Inwoners zijn welkom voor een gesprek met de toezichthouder, de woonconsulent van Vivare, de wijkagent of bij de dorpscoach van Incluzio Rheden voor een vraag over zorg of ondersteuning. Indien mogelijk wordt een vraag direct (gezamenlijk) opgepakt.

  • Op dinsdagochtend tweewekelijks inloopuur (in de even weken) 10.00 tot 11.00 uur.
  • In Pand 31 aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 31

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen