Sinterklaas met zijn pieten aangekomen in Ellecom

ELLECOM – Zaterdag 25 november bezocht Sinterklaas met zijn pieten om 11.00 uur ook Ellecom. Hij werd verwelkomd op het Dorpsplein door vele kinderen met hun ouders bij de muziektent, waarna ze een rondgang maakten door het dorp.

De Sint arriveerde in een antieke brandweerwagen met zijn pieten op het dorpsplein, waar ze de kinderen trakteerden op pepernoten. Vervolgens maakte de Sint met zijn gevolg een rondgang met alle kinderen en ouders, waarbij de muziekvereniging Excelsior voorop liep en de schutterij Doesburg hen vergezelde, helaas onder de stromende regen.

Bij terugkomst nam Sinterklaas plaats in zijn grote stoel in de muziektent. Daar namen de kinderen droog plaats op de banken en werden één voor één naar voren geroepen om een cadeau van de Sint te ontvangen. Natuurlijk werd er ook gezongen. Na afloop kregen de kinderen nog een zakje pepernoten en een sinaasappel mee naar huis. En vanavond mochten ze hun schoen zetten voor de Sint.

Het was koud en nat, maar toch een geslaagde en leuke ontvangst van Sinterklaas.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: Sinterklaas
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen