Kerstmarkt 2023 in Spankeren

Foto: rheden.nieuws.nl

SPANKEREN – Op zaterdag 9 december 2023 is er een kerstmarkt van 11.00 tot 17.00 uur in het kerkgebouw en op het Kerkplantsoen in Spankeren. In het kerkgebouw en op het Kerkplantsoen staan diverse kramen met verkoop van kerststukken, curiosa, keramiek, kerstartikelen, sieraden, vogeltaarten en cadeauartikelen. Ook is er verkoop van zelfgemaakte artikelen vervaardigd door deelnemers aan de dagbesteding “De Zonnehoeve” in Laag-Soeren.

Tijdens de kerstmarkt kunt u kunstsmid Koen en de wilgenvlechter aan het werk zien. Ook kunt u luisteren naar optredens van het Brummens vrouwenkoor “Te Gek”
en natuurlijk is er dan koffie, thee en glühwein. Het vrouwenkoor “Te Gek” zal twee keer 15 minuten optreden. Het eerste optreden begint om 14.00 uur, het tweede om 14.45 uur.

Zie ook: https://www.stichtingdorpskerkspankeren.nl/index.php/activiteiten/kerstmarkt/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen