Steun de goede doelen op het Kerstfestival in Dieren

Kerstmarkt 2022
Kerstmarkt 2022
Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Tijdens het familie kerstevenement wat gehouden wordt op 16 december van 10.00 tot 17.00 uur zal er naast alle activiteiten en belevingen ook aandacht geschonken worden aan meerdere goede doelen.

Het was al bekend dat er een bakwedstrijd en verkoop is voor Kika.

Daarnaast is het mogelijk om gebruikt maar schoon en speelgoed wat niet kapot is, in te leveren bij de speciale speelgoed inleverkraam. De studenten van Saxion Deventer zullen gebruikt speelgoed met veel enthousiasme in ontvangst nemen. Dit wordt verzameld en gedoneerd aan de Speelstoet en Speeltoheek Dieren.

Ieder kind verdiend een cadeautje met kerst en op deze manier hopen ze een steentje bij te dragen.

Lees ook:

Ook is het mogelijk om je eigen gekochte cadeautjes gratis extra feestelijk te laten inpakken. Kijk voor meer informatie, de acties en het complete programma op www.tantepollewopevents.nl/kerstfeest

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen