Veel blije gezichten bij aankomst Sinterklaas en Pieten in Velp

VELP – Het was een druk weekend voor Sinterklaas en de Pieten maar gelukkig kon hij nog de tijd vinden om ook in het centrum van Velp veel kindjes een handje te schudden en te laten genieten van het strooigoed.

Stelletjesmiddag in Centrum Velp

Voor de aankomst van de Goedheiligman konden kinderen spelletjes doen bij diverse ondernemers, hiermee waren leuke prijzen te winnen. Ook was er gelegenheid om zelf Pepernoten te maken in de bakker.

Rond 17.00 uur kwam Sinterklaas aan in de Emmastraat, op zijn paard Ozosnel, begeleid door twee herauten en het pietendweilorkest ging de stoet naar het Oranjeplein in de Oranjestraat. Daar was het groot feest met muziek, dansjes, de officiële begroeting en de prijsuitreiking van de spellenmiddag.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: Sinterklaas
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen