Workshop op Rozendaal: Maak je eigen kandelaar

Foto: OneStopWorkshop

ROZENDAAL – Wil jij ook creatief bezig zijn in de kerstvakantie? Dan kun je op vrijdag 29 december 2023 en vrijdag 5 januari 2024 jouw eigen kandelaar of waxinelichthouder komen maken in het atelier van OneStopWorkshop, gelegen in het souterrain van kasteel Rosendael.

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met klei en vorm je een kaarsenhouder, die je daarna kunt beschilderen in de kleuren die jij mooi vindt. Op beide dagen starten ze op drie momenten: 12:20 uur – 13:50 uur – 15:20 uur.

De kosten zijn €15,- per deelnemer. Leuk voor kinderen, maar volwassenen mogen natuurlijk ook meedoen! Wel graag van tevoren even een plaats reserveren. Ga hiervoor naar https://www.glk.nl/activiteiten/kasteelactiviteit/workshop-maak-je-eigen-kandelaar.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen