Kerst- Midwinterconcert in Dieren door muziekvereniging Wilhelmina Spankeren

Foto: Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren

DIEREN – Op zaterdagavond 9 december 2023 organiseert muziekvereniging Wilhelmina Spankeren een Midwinterconcert in de Ontmoetingskerk te Dieren.

Tijdens het Midwinterconcert zullen het fanfareorkest, het opleidingsorkest en de blokfluitgroep van muziekvereniging Wilhelmina een mix van kerstnummers en midwinter muziek laten horen.

Het fanfare orkest staat o.l.v. dirigent Chiel Zomer, het opleidingsorkest o.l.v. Amanda van der Veer en de blokfluitgroep o.l.v. Nanette Eikenaar-Rozendom.
Het belooft een sfeervol concert te worden, aldus de vereniging.

  • Het kerstconcert wordt gehouden op zaterdagavond 9 december 2023 in de Ontmoetingskerk, Admiraal Helfrichlaan 54 te Dieren.
  • De toegang voor volwassenen is €5, Kinderen t/m 12 jaar € 2,50.
  • Het concert begint om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur.

Vindt u muziek maken leuk? Wilt u of uw kind ook leren muziek maken? Vraag dan om informatie en/of een gratis proefles via het secretariaat. Informatie over Muziekvereniging Wilhelmina vindt u op Facebook, de website www.wilhelmina-spankeren.nl of email: [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen