Miniwinterfestival op Het Rhedens Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – 14 december organiseert de Plusklas van Het Rhedens Dieren een miniwinterfestival, verzorgd door de leerlingen van de basisschool die deelnemen aan de Plusklas. Op het festival zijn verschillende activiteiten en worden kerstknutsels verkocht. Ook zijn er diverse lekkernijen die de leerlingen zelf hebben gemaakt.

De Plusklas is voor leerlingen van de basisschool die een voorsprong hebben. Zij hebben het festival zelf georganiseerd. Met een budget van 20 euro per groepje willen zij zoveel mogelijk geld inzamelen voor twee goede doelen. De leerlingen hebben zelf gekozen voor de Hartstichting en ALS (3FM Serious Request).

Het festival vindt plaats tussen 9.30 en 11.00 uur in de aula van Het Rhedens Dieren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Aydur ([email protected]).

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen