Expositie van Annemarie van Ulden in de bibliotheek van Dieren

Foto: Annemarie van Ulden

DIEREN – Beeldend kunstenaar en illustrator Annemarie van Ulden laat in de Bibliotheek van Dieren een deel van haar werk, enkele portretten en 2 series tekeningen zien, in december 2023 tot eind januari 2024.

Nieuw zijn de kleine verhalende inkttekeningen: Chi Potatl’s. Verrassende, vaak absurde en soms verontrustende tekeningen over ons leven op aarde (in het klein op een aardappel). Ze maakte (en verkocht) vele Leafjes: tekeningen met aquarel en met amberboomblaadjes, daarvan zijn er ook 9 te zien in de bibliotheek.  Net als haar favoriete portretten: het olieverf portret Romeo, Dochter en mevrouw van Os. De laatste was genomineerd voor de Nederlandse Portretprijs, geëxposeerd in Slot Zeist in 2019.

Welkom om deze kleine intieme tentoonstelling, te bezoeken tijdens de openingsuren. 6 januari geeft ze 2 kinderkunst workshops in de bibliotheek. Annemarie schildert portretten in opdracht in haar atelier op Prinses Irenelaan 19 in Dieren.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen