Kerst op het dorpsplein in Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Zaterdag 9 december organiseren de ondernemers van BIZ-Centrum Rheden en scoutingvereniging Rhedense Pioniers Kerst op het plein. Dit wordt een gezellig samenzijn op het Dorpsplein bij de Pomp waar ze met het dorp de lampjes in de kerstboom ontsteken. Kinderen kunnen hierna hun wens in de boom hangen, zodat de kerstboom ook een wensboom wordt.

Om 19.00 uur zal de boom in het licht worden gezet.

Onder het genot van een kop warme chocomel, koffie, thee of glühwein, is iedere inwoner van Rheden welkom om de kerstboom in volle glorie te aanschouwen. Kinderen kunnen hun wens op een kaartje schrijven en deze in de boom hangen, zodat de kerst nog betekenisvoller wordt. Kaartjes hiervoor zullen aanwezig zijn en uiteraard mag je ook een kerstbal meenemen om de boom extra te versieren.

De scouting zal op deze avond leuke én lekkere zelfgemaakte producten aanbieden tegen een kleine vergoeding. De opbrengst hiervan zal ten goede komen aan het nieuwe clubgebouw. Werk aan Winkel verkoopt deze avond kerstcadeaus en het Rhejes IJshuys zorgt voor warme poffertjes.

Het Rhedens Fanfare Corps zal de mooiste kerstmuziek spelen. Ook wordt er deze avond een trekking gehouden voor de decemberactie die momenteel loopt in het dorp. Rond 20.30 uur is het einde van het festijn en de scouting zorgt natuurlijk ook voor wat vuur om je warm te houden. Meer informatie vind je op www.centrumrheden.nl. Komt dat zien!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen