Concert Lief&Leed en Rolling Home in dorpskerk Ellecom

Gezamenlijke repetitie Lief&Leed en Rolling Home
Gezamenlijke repetitie Lief&Leed en Rolling Home
Foto: Lief&Leed Rolling Home

ELLECOM – Op zondag 10 december om 15.00 uur treden de koren Lief&Leed en Rolling Home gezamenlijk op in de prachtige dorpskerk van Ellecom.

De koren brengen een aantal eigen liederen ten gehore en zingen een aantal nummers gezamenlijk. Lief&Leed wordt gedirigeerd door Christel Gelderman en Rolling Home door Sjaak Leenders. Beide koren hebben het laatste jaar nieuwe leden mogen verwelkomen en hebben hard gewerkt om weer naar buiten te kunnen treden.

Er zijn kaartjes verkrijgbaar via [email protected] en bij Bakkerij Samberg in Ellecom. De kaartjes kosten 10 euro, inclusief een consumptie in de pauze. Na afloop is er gelegenheid gezellig bij te praten en serveren de koren u lekkere borrelhapjes en zijn er consumpties te koop voor 2 euro. Cash geld meenemen is in dit geval erg handig.

De kerkdeuren gaan om 14.30 uur open voor het publiek.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen