‘Warm Welkom’ in centrum Velp op zaterdag 16 december 2023

Foto: Veelzijdig Velp

VELP – De donkere dagen voor de kerst, voor veel mensen; lekker warm thuis, kaarsen aan, een kerstfilm kijken, spelletjes doen, kortom een gezellige tijd om samen te zijn.

Ook in het centrum van Velp wordt het gezellig tijdens het evenement ‘Warm Welkom’ op zaterdag 16 december 2023 van 11:00 tot 17:00 uur.

Op de hoek van de Hoofdstraat-Oranjestraat, in de Emmastraat en op de Overtuin bij de grote verlichte kerstboom, staan Skihutjes. Hier wordt warme chocolademelk, glühwein en erwtensoep aangeboden. Voor bezoekers die een consumptiebon hebben ontvangen is dit gratis, anders betaalt u € 0,50 per consumptie. Ter plekke genieten of een take away, alles kan.

In de Hoofdstraat klinkt kerstmuziek, zing, neurie gerust mee!

Zal de kerstman de kinderen in het dorp ook bezoeken? Veelzijdig Velp kreeg het bericht uit het hoge Noorden dat hij inderdaad ook op 16 december langskomt. Op de Overtuin wil hij zijn Arrenslee en een van zijn rendieren parkeren.

Op de foto met de kerstman

Hij logeert bij beddenwinkel Maassen van den Brink op de Rozendaalselaan. In de etalage heeft hij zijn eigen ruimte waar je met hem op de foto mag. De fotosessies zijn van 11:00-13:00 uur en van 15:00 – 17:00 uur. Hij trakteert ook op wat lekkers. Iedereen is Warm Welkom!

Tot kerstavond krijgen bezoekers krasloten bij veel winkels waarmee leuke prijzen te winnen zijn. U krijgt een kraslot bij een besteding van 10 euro. Vraag bij uw aankoop naar zo’n kraslot.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen