Kerstconcert “Rhedens Fanfare Corps” in Rheden

Foto: Protestantse Gemeente Rheden

RHEDEN – Op zondag 17 december 2023 organiseert het “Rhedens Fanfare Corps” een Kerstconcert in de Dorpskerk in Rheden. Naast de mooie nummers van de Fanfare zal ook Kees van den Haak op het kerkorgel te horen zijn. Het Kerstverhaal zal worden gebracht door Janny Bruger.

Zoals gebruikelijk staat het “Rhedens Fanfare Corps” o.l.v. Harry van Bruggen en zij brengen, naast de meezingers komt allen tezamen, hoor de engelen zingen d’eer en ere zij God, de volgende nummers: A Spanish Christmas Carol, Heaven’s Light, O little town of Bethlehem, Polar Express, Stop the Cavalry, Grown up Christmas List en Silent Night.

Het concert beging om 15:30 uur, de Dorpskerk is open vanaf 15:00 uur. De toegang is gratis, wel is het mogelijk na afloop een vrijwillige contante bijdrage te doen ten gunste van de Dorpskerk.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen