Kerstmarkt in Dorpskerk Spankeren

SPANKEREN – Zaterdag 9 december werd er een kerstmarkt gehouden in de dorpskerk aan de Kerkweg in Spankeren. De kerk was omgetoverd tot een prachtig decor met vele kerstkramen en waren er optredens van het Vrouwenkoor Te Gek uit Brummen.

Er waren diverse kramen met kerststukken, curiosa, keramiek, vogeltaarten, sieraden en cadeauartikelen voor de komende feestdagen. Het Vrouwenkoor Te Gek uit Brummen gaf om 14.00 en 14.45 uur een optreden. Natuurlijk was er glühwein, warme chocolademelk of koffie en/of thee te verkrijgen en kon men bijpraten met dorpsbewoners genietend van een drankje en de kerstmuziek.

Buiten kon men het werk van de kunstsmid bewonderen en een wilgentenenvlechter aan het werk zien. Ook deze keer werd de markt druk bezocht.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen