Midwinterconcert Muziekvereniging Wilhelmina uit Spankeren

DIEREN – Zaterdag 9 december hield Muziekvereniging Wilhelmina uit Spankeren een midwinterconcert in de Ontmoetingskerk in Dieren. Een prachtig concert in Kerstsfeer wat goed bezocht werd.

Het fanfareconcert begon om 20.00 uur met het opleidingsorkest begeleidt door Amanda van der Veer, zij speelde een mix van kerstnummers waaronder Belle & Het beest maar ook Harry in de winter, muziek uit de film van Harry Potter en de Vuurbeker. De blokfluitgroep speelde enkele nummers onder leiding van Nanette Eikenaar-Rozendom zij speelde “ Nu zijt Wellekome en Jingle Bells “ een bewerking van Ivo Kouwenhoven, een leerling dirigent.

Hierna nam het voltallige fanfareorkest het over, onder leiding van dirigent Chiel Zomer, zij speelde onder anderen Highlights from the nutcracker suitte en In the bleak mid winter.

Een geslaagde avond vol met muziek.

Nieuwe leden zijn welkom bij Wilhelmina, zowel mensen die al muziek kunnen maken als volwassenen en kinderen die het willen leren. Informatie en/of een gratis proefles is aan te vragen bij het secretariaat. willhemina-spankeren.nl

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen