Vier de kerst met verhalen en sfeervolle pianomuziek in Bibliotheek Velp

12 dec 2023, 10:49 Nieuws
conanil via fotercom cc by
VELP - Op woensdag 20 december kun je in de Bibliotheek Velp genieten van prachtige kerstverhalen, sfeervolle pianomuziek, lekkere hapjes en drankjes tijdens de maandelijkse Breek de Week activiteit.
Je kunt genieten van verhalen van Ernest van der Kwast, Iris Boter, Toon Tellegen en Henry van Dyke. Pianist Maurice van Eijk speelt bekende kerstnummers waarvan je zeker weet dat je ze kan meezingen. Aan de inwendige mens is ook gedacht, want vaste bezoekers van de Breek de Week-bijeenkomsten zorgen voor de lekkerste taarten met een kopje koffie of thee.

Breek de Week

Iedere derde woensdagochtend van de maand is er in de Bibliotheek Velp een gezellige bijeenkomst met een thema. De inhoud varieert van actuele onderwerpen tot verrukkelijke recepten en van creatieve workshops tot inspirerende lezingen. De activiteit vindt plaats van 10.30 tot 12.00 uur en is gratis toegankelijk, evenals koffie en thee. Aanmelden is niet nodig, maar het mag uiteraard wel. Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda
Deze kerstvakantie organiseert de Bibliotheek Veluwezoom activiteiten voor jong en oud. Een vrolijke meespeelvoorstelling van Pinokkio, een workshop bladmannetjes maken en locatie van het Familie Kerstfestival in Dieren. Voor meer informatie, inspiratie voor (audio)boeken en meer ga je naar www.bibliotheekveluwezoom.nl/kerst
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.