Kerst klarinetconcert voor het goede doel in De Oude Jan

Foto: Dirk Jan Brans

VELP – Ruim dertig klarinettisten van de Gelderse Klarinetstudio spelen op vrijdag 22 december een benefietconcert in de Oude Jan. De klarinettisten staan onder leiding van Corien Hoepman en spelen in wisselende bezettingen kerstmuziek in verschillende stijlen.

De leeftijd van de deelnemers varieert van 6 tot 80 jaar. Met hun muziek willen ze niet alleen u een fijn kerstgevoel geven, maar ook geld inzamelen voor de organisatie “Musicians without Borders”. Dit is een internationale organisatie die de kracht van muziek inzet om etnische, religieuze en politieke verschillen te overbruggen en de wonden van oorlog en conflict te helen. Een mooie kerstgedachte toch?

Wilt u samen met de klarinetleerlingen “Musicians without Borders” steunen, kom dan naar de Oude Jan om u onder te dompelen in de kerstklanken van het klarinetorkest en draag bij aan dit goede doel. U bent van harte welkom. Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de “Vrienden van de Oude Jan” die speciaal voor dit goede doel deze prachtige kerk ter beschikking stellen.

  • Datum: Vrijdag 22 december 2023
  • Aanvang: 19.15 uur
  • Ontvangst: vanaf 18.45 uur
  • Locatie: De Oude Jan, Kerkstraat 56 Velp
  • Toegang: gratis, vrijwillige bijdrage middels collecte of online fundraiser
  • Meer informatie: www.gelderse-klarinetstudio.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen