Echtpaar Van Dolder-Campschroer uit Dieren 65 jaar getrouwd

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Op woensdag 20 december om 10.30 uur bracht burgemeester Carol van Eert een bezoek aan het echtpaar Van Dolder-Campschroer in Dieren ter gelegenheid van hun 65-jarig huwelijk.

De heer Antonij Brand (Ton) van Dolder is geboren op 1 oktober 1937 in Renkum. Mevrouw Aaltje Elisabeth Bartje van Dolder-Campschroer is geboren op 17 maart 1936 in Rheden. Ze hebben elkaar ontmoet op een dansavond in Arnhem. De heer Campschroer was fijn instrumentmaker eerst bij de Enka en later bij de Akzo. Mevrouw Campschroer was huisvrouw.

Het echtpaar heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. Ton een Aaltje houden allebei van een beetje wandelen, kaarten, tv-kijken en deelnemen aan de activiteiten van Beverode. Ton is lange tijd amateur scheidsrechter bij de KNVB geweest en later grensrechter bij het betaald voetbal. Scheidsrechteren was zijn grote passie en Ton is er trots op dat hij dit bij het betaald voetbal heeft gedaan.

Echtpaar Van Dolder-Campschroer uit Dieren is 65 jaar getrouwd

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen