Eerste december actie in centrum Rheden een schot in de roos

Foto: Biz Rheden

RHEDEN – De eerste december actie in centrum Rheden is een groot succes geworden. Rondom Sinterklaas en de kerst 2023 was het mogelijk om bij alle ondernemers in het centrum mee te doen met de actie. De klant hoefde enkel de kassabon in te leveren.

De bonnen werden verzameld in een oude melkbus en drie keer zijn er prijswinnaars getrokken. De laatste trekking was op zaterdag 23 december bij de firma Elderman, de oudste winkel in Rheden.

Rob Kruijswijk – prijswinnaar december actie Rheden

Ondernemersclub BIZ-Centrum Rheden wil hierbij de commissie bedanken die de december actie tot dit succes hebben gebracht. De organisatoren Nelleke, Arienna, Yolanda en Ko ziet u, tezamen met de familie Elderman, op de beginfoto. Zij hebben al aangegeven dat er volgend jaar weer een actie komt om de ondernemers in het centrum te ondersteunen en het dorp van leuke prijzen te voorzien. Ook wil de BIZ alle ondernemers bedanken voor het beschikbaar stellen van superleuke prijzen. Tot 2024.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Dossier: Sinterklaas
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen