Als vrijwilliger werken voor goede doelen bij Woord en Daad Kringloopwinkel Velp

Foto: Stichting Woord en Daad

VELP – Een Woord en Daad kringloopwinkel in Velp, iets voor jou om als vrijwilliger te werken voor goede doelen? Op dinsdag 16 januari 2024 is er een informatieavond in de Elleboog, Nieuw Schoonoord 2, Velp,inloop 19.15 uur, aanvang 19.30 uur, afronding 21.00 uur. Neem gerust familie, vrienden of kennissen mee!

De kringloopwinkels van Woord en Daad draaien volledig op vrijwilligers. Wat wordt er een hoop werk verzet! Iedere vrijwilliger doet wat hij of zij leuk vindt en goed kan. En dat levert heel veel mooie dingen op. De kringloopwinkels hebben namelijk een belangrijke functie in de buurt. Mensen kunnen hier terecht voor een
praatje en vinden er mooie spullen voor een mooie prijs.

Goede doelen.

Bovendien steunen ze met de opbrengst van de winkels onze medemensen in Afrika, Azie en Latijns-Amerika. Via partnerorganisaties van Woord en Daad ontvangen kinderen goed onderwijs, vinden jongeren een baan en hebben gezinnen toegang tot schoon drinkwater.

Samen sterk! Als vrijwilliger kun je iets betekenen voor je naaste dichtbij en ver weg.

Kijk voor meer informatie ook op: https://woordendaadwinkels.nl/.

Woord en Daad Kringloopwinkel

Over Woord en Daad

Wil je met jouw aankoop een goed doel steunen? Bezoek een Woord en Daad winkel! Met tientallen kringloopwinkels door heel Nederland dragen we bij aan hergebruik van spullen, creëren we een plek voor iedereen die zich verbonden wil voelen met de naaste ver weg en vormen we een lokale ontmoetingsplek voor jong en oud. De opbrengsten van de kringloopwinkels gaan naar projecten van Woord en Daad. Woord en Daad werkt wereldwijd vanuit Bijbels perspectief aan blijvende verandering voor mensen in armoede, mede dankzij de inzet van onze duizenden vrijwilligers. Doe je mee? Als vrijwilliger kun je samen met anderen iets betekenen voor onze naasten dichtbij én ver weg! 

Heb je oog voor anderen, werk je graag met mensen, zet jij graag je technische skills in én ben je een dag(deel) beschikbaar? Of heb je ideeën voor een mooi pand en wil je graag (strategisch) meedenken? Dan zijn we op zoek naar jou! Woord en Daad is van plan om diverse nieuwe kringloopwinkels te starten. Hiervoor zoeken we o.a. bestuursleden, verkopers, techneuten, social media experts, klussers en chauffeurs. Enthousiast? Bezoek één van de inspiratieavonden, meld je aan als vrijwilliger en draag bij aan de totstandkoming van een nieuwe kringloopwinkel! Zo werken we samen aan een beter bestaan voor mensen in armoede. Woord en Daad verbindt!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen