WarmWinterLicht en Noorse Kerst officieel open op Kasteel en Landgoed Middachten

DE STEEG – Aan het einde van de maandagmiddag 9 december werd op Kasteel en Landgoed Middachten het winterevenement WarmWinterLicht en Noorse Kerst officieel geopend. 

De Noorse Ambassadeur Anniken Ramberg Krutnes, Commissaris van de Koning Clemens Cornielje en Burgemeester Petra van Wingerden Boers, de Graaf en Gravin zu Ortenburg en een 50-tal genodigden waren bij de officiële opening aanwezig.
Na een rondleiding door het kasteel, waar alles in Noorse kerstsfeer was gebracht, ging de tocht achter een tweetal rendieren naar de plek van de opening. Hier sprak commissaris van de Koning Clemens Cornielje alvorens hij door het aansteken van een lont een draak vuur liet spuwen.
Hiermee is het evenement officieel geopend en kan het publiek zijn opwachting maken het kasteel en de tuin te bezoeken en zich te verwonderen over de schoonheid van de versieringen en de prachtige lichteffecten en kunstwerken die in de tuin aanwezig zijn.
(Bijdrage Theo Jansen en Rheden Nieuws)
Klik op de bovenste foto voor een uitgebreid fotoverslag
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
2013-12-09-opening-warmwinterlicht-middachten054
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen