Grote hennepkwekerij ontmanteld in Velp

VELP – In een bedrijfspand aan het Kokspad in Velp is afgelopen zaterdag aan het einde van de middag een grote hennepkwekerij aangetroffen.

De eigenaar van het pand had last van waterlekkage en ging hiervoor op onderzoek uit. Hierbij werden verdachte zaken aangetroffen waarna er een melding is gemaakt bij de politie. De politie is bij het pand naar binnen gegaan en trof daar een forse hennepkwekerij aan. Naar verluidt gaat het om een kwekerij waarbij richting de 1500 planten zijn aangetroffen. De politie geeft aan dat zij morgen met meer informatie komen over het exacte aantal.

Een gespecialiseerd bedrijf was om 20:00 uur ter plaatse om de kwekerij te ontmantelen en de planten en apparatuur te vernietigen. Het was echter zoveel dat laat op de avond de snipperraar pas aan gezet kon worden en het ruimen duurde tot diep in de nacht.

De politie stelt een onderzoek in. Informatie is welkom via 0900-8844 en/of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

(Bron, foto’s: Persbureau Heitink)

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen