Bijzondere Muziekmarkt in Dieren

Foto: Foter.com

DIEREN – De vraag naar Vinyl, Vintage, de oude “doos” enzovoort neemt sterk toe. Daarom organiseert Buurtvereniging de Overweg in Spankeren een Muziekmarkt voor liefhebbers, verzamelaars en overige muziekfreaks.

Op deze bijzondere markt kunnen de (particuliere) standhouders hun Vinyl, Cd’s, films, (oude) instrumenten, geluidsdragers, foto’s, muziekboeken e.d proberen aan de man te brengen.

Tijdens het festival treedt (regelmatig) op de semi-akoestische bluesband Bluessum. Bluessum speelt authentieke basic blues met hier en daar een schatplichtig nummer van een Europese of Amerikaanse beroemdheid.

Kraam huren

Kramen (of tafels) kunnen alleen worden gehuurd door particulieren, aanmelden vóór 10 februari 2024. Informatie over het huren van een kraam of tafel: [email protected].
De opbrengst van de Muziekmarkt wordt gebruikt voor de bouw van de praalwagen die wordt ingezet tijdens de optocht van het Oranjefeest in juni 2024.

De Muziekmarkt is op zaterdag 24 februari 2024 van 10.00 tot 16.00 uur in Zalencentrum Theothorne in Dieren. De entree voor deze markt bedraagt € 5,00 (inclusief een kopje thee of koffie). Kinderen tot 12 jaar gratis.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen