Droom van Mirthe uit Dieren

Foto: Mirthe Jansen

INGEZONDEN – Mijn naam is Mirthe Jansen. Ik ben 9 jaar oud, ik woon in Dieren samen met papa en mama en onze hond Eppo. Sinds 2019 doe ik aan BMX’en. In 2020 ben ik begonnen met wedstrijden rijden in de regio. 

Dit ging zo goed dat ik ook een licentie heb aangevraagd bij de KNWU (Koninklijke  Nederlandse Wieler Unie). Toen ben ik nationale maar ook internationale (in België en Duitsland) wedstrijden gaan rijden. In 2022 wist ik mij te kwalificeren voor het NK, het EK (België) en het WK (Frankrijk). Ik werd toen 4e op het NK, 4e op het EK en 4e op het WK. Ik mocht mijzelf dus 4e van de wereld noemen in de categorie meisjes 8.  

In 2023 wist ik mij ook te kwalificeren voor het NK, EK (Frankrijk) en WK (Schotland). Op het NK werd ik 9e en op het EK 5e. Het WK liep niet zoals ik wilde en werd ik 19e. Op het NK NFF werd ik Nederlands kampioen. Mijn doel voor 2024 is om naar het WK (Amerika) en het EK (Italië) te gaan. Hier is natuurlijk geld voor nodig. Denk hierbij aan geld voor vliegtickets, verblijfplaats, inschrijfgeld en benzinegeld. Papa en mama willen er alles aan doen om dit waar te kunnen maken voor mij maar ik heb hier ook wat (financiële) steun van buitenaf voor nodig.  

Mocht u mij willen sponsoren dan zou ik dat heel fijn vinden. Via de volgende link is het mogelijk om een donatie te doenTalent Crowdfunding | Help Mirthe Naar Het WK (Rock Hill USA) En Het EK (Verona Italië). (yvgtf.nl) Of ga naar www.yvgtf.nl > talentboek sport> en zoek op Mirthe Jansen, dan komt u gelijk bij  mijn verhaaltje. Alvast bedankt. Groetjes Mirthe Jansen.

Mirthe Jansen

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen