Gezellige middag voor alle 50-plussers: Het Rheejes Vermaeck

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Op 11 november is ook in Rheden bij Cv. De Heiknüüters het jaarlijkse carnaval weer losgebarsten met het Prinsenbal en op zaterdag 13 januari zijn ze verder gegaan met de jaarlijkse Pronkziting.

Op zondag 28 januari staat het volgende feest al weer voor de deur, dan organiseert de Cv. De Heiknüüters op weer de bekende middag voor alle 50-plussers in de Feestburcht Partycentrum Ons Huis: Het Rheejes Vermaeck.

Deze middag beloofd weer een spektakel te worden met veel muziek, dans, sketches. Uiteraard zijn Prins Alfred de 1e en Prinses Carla ook aanwezig. Zoals gewoonlijk wordt u door hen verwelkomd met een kopje koffie met iets lekkers erbij en later nog een presentje.

Om 14:11 uur wordt de middag officieel geopend en zullen onze Senaat, Raad van Elf en het Prinsenpaar met de Pagedames de zaal betreden om samen met u van deze mooie middag, die tot ca. 17:00 uur zal duren, te genieten.

Heeft u zin in een gezellige middag, kom dan naar “Ons Huis” om het mee te maken.

De zaal is geopend vanaf 13.30 uur en de toegang gratis!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen