Nivon 100 jaar! Vier jij het mee in Arnhem?

Foto:

REGIO – Het duurt nog even, maar noteer alvast zondag 7 april aanstaande. Dan is er feest in het hele land omdat het Nivon 100 jaar bestaat.

Het Nivon is begin vorige eeuw ontstaan als beweging om arbeiders mondiger te maken. Er werden o.a. cursussen gegeven en er werd veel gewandeld in de frisse lucht omdat de arbeidsomstandigheden vaak ongezond waren. Ook werden er vakantiehuizen opgericht waar men op een sobere maar gezellige manier met elkaar kon eten, zingen, dansen en wandelen.

Afdeling Arnhem e.o. met ruim 900 leden, doet natuurlijk ook mee aan de landelijke Open Dag. Ze nodigen je graag uit  om (opnieuw) kennis te maken en te delen in de feestvreugde. Je bent van harte welkom in het bijzondere pand ‘De Wasserij’.

Hou de berichtgeving in de pers en op de website in de gaten voor het programma van die dag. https://nivon-arnhem.nl/ De toegang is gratis.

  • Wanneer: zondag 7 april 2024 van 10:00 – 15:00 uur
  • Waar: Nivon-gebouw De Wasserij, Molenbeekstraat 26a, Arnhem (tegenover de oude Postgiro)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen