Sluit aan bij Denkgesprekken in Ons Raadhuis

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – ‘Denkgesprekken’ is een activiteit van Ons Raadhuis. Het wordt geleid door Hein Hoek, praktisch filosoof. Met een kleine groep buigt hij zich over een zelfgekozen onderwerp dat de moeite waard is. Het is als het ware een lichte en laagdrempelige vorm van filosofisch onderzoek (waarvoor je zeker geen filosoof hoeft te zijn om mee te doen).

Hein: “We onderzoeken onze eigen opvattingen en die van de andere deelnemers en hopen op die manier ons eigen inzicht te vergroten. Het enige criterium om mee te doen is dat je goed naar de anderen kan en wil luisteren en niet je eigen mening wil opdringen. De deelnemers aan de Denkgesprekken vormen een open groep, met een kleine vaste kern. Je kan dus gerust een keer komen meedoen, om te ontdekken of het iets voor jou is.”

Momenteel is er ruimte, nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. ‘Denkgesprekken’ is elke eerste maandag van de maand. Eerstkomende maandag is 5 februari 2024 van 15.00 uur tot 16.30 uur. Uitgangsvraag: Wanneer ben ik oud?

Ons Raadhuis, Nieuwstraat 1 6881 SK Velp. Tel. 026-8449140. Meer informatie www.onsraadhuis.com

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen