2BE FIT & FOOD KIDS event in Rheden

Foto: kookjes 2Bfit

RHEDEN – Na de laatste editie van 2BE FIT & FOOD KIDS in december is de organisatie druk bezig om de volgende editie voor de voorjaarsvakantie te organiseren. Je kunt je hiervoor vanaf nu alvast aanmelden!

Onder leiding van een personal trainer volgen de kinderen een spannend sportparcours! Snel rennen, klimmen, tijgeren en natuurlijk met elkaar samenwerken. In de pauze gaat een Kookjes KinderKookCoach samen met de kinderen Bliksemsnelle Bites maken. Dat zijn verrukkelijke mini hapjes die zoveel energie geven dat je gelijk nog een rondje sportparcours kan doen. Je mag je Bites natuurlijk ook mee naar huis nemen.

  • Datum: woensdag 14 februari 2024
  • Tijd: 14.30 – 16.00 uur
  • Locatie: Korfbalvereniging Rheko, Ijsselsingel 19 in Rheden
  • Voor wie: kinderen van 6 tot 12 jaar
  • Entree: 3 euro per kind
  • Aanmelden: mail naar [email protected] (naam en leeftijd van de deelnemers)

Ongeveer een week voor het evenement ontvang je van de organisatie laatste info en een link om het entreegeld te betalen. Het entreegeld wordt volledig gedoneerd aan een goed doel wat hen aan het hart gaat. Deze editie hebben zij hier het (Jeugdeducatiefonds) voor gekozen.

(Het Jeugdeducatiefonds zet zich enorm hard in voor de schoolmaaltijden die Kookjes verzorgd. Zij vinden het ontzettend belangrijk dat alle kinderen lekker en voedzaam kunnen eten).

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door Kookjes en @‌2befit_lifestyle. Elke schoolvakantie organiseren ze een nieuw 2BE FIT & FOOD KIDS event, dus mocht het voor deze editie niet lukken om mee te doen, houd dan onze updates in de gaten voor de volgende edities!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen