Informatieavond voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar

feb 01 , 12:38 Nieuws
jongeren info avond dieren
DIEREN - Word jij bijna 18 en heb je geen idee wat er dan allemaal veranderd. Hebben je ouders ook geen idee, of wil je het graag zelf regelen. Dat kan!
Op donderdag 8 februari is er een informatieavond voor en door jongeren in het Inloophuis Dieren.
Je krijgt informatie over wat er allemaal veranderd als je 18 wordt, maar ook komen er andere informatiezaken aan de orde, zoals wat de jongerencoaches kunnen doen voor je met bijvoorbeeld vragen over je persoonlijke ontwikkeling, je toekomst(plannen) of wat te doen bij geldzorgen of schulden.
Ook kun je samen met iemand kijken wat jouw talenten zijn, wat je graag zou willen ontwikkelen. Of ondersteuning van een ervaringsdeskundige buddy krijgen, die naar je kan luisteren of ergens met je mee naartoe kan gaan. Een buddy is een ervaringsdeskundige jongere die zelf ervaringen heeft of jeugdhulpverlening heeft gehad en daardoor weet wat er op je af kan komen. Diegene kan je vragen vanuit eigen ervaring beantwoorden.
Vind je het niks om alleen te komen? Neem dan gewoon iemand mee. De informatie is bedoeld voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar.
Waar moet je 8 februari 2024 zijn:
De informatieavond is in het Inloophuis Dieren, Van der Duyn van Maasdamstraat 63 in Dieren. Betrokken organisaties zijn: Jongerencoaches, Incluzio, JongerenNetwerk en Inloophuis Dieren. De avond start om 19.00 uur en duurt tot uiterlijk 21.00 uur. Inloop met koffie, thee en wat fris is er vanaf 18.45 uur.
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.