Open Coffee Velp donderdagochtend 8 februari 2024

Foto: Open Coffee Velp

VELP – Ondernemers, freelancers, zzp’ers, studenten, en iedereen die het plan heeft ‘iets ’voor zichzelf te beginnen, zijn van harte welkom bij Open Coffee Velp.

Hier kunt u onder het genot van een gratis kop koffie, komen werken aan je netwerk. Voor de liefhebbers maakt Henk Paul Panneman zelfs koffie met opgeschuimde melk. Om de samenwerking tussen de drie o’s (onderwijs, overheid en ondernemers) extra onder de aandacht te brengen, vragen ze om deze keer een bevriende ondernemer mee te brengen.

Donderdag 8 februari tussen 10.00 en 12.00 uur gaan de deuren van Ondernemershuis in het Astrum College (lokaal 024) open.

Speciale Gast
De speciale gast in februari is Anne Bjørndal van anneyoga.nl. Zelfs als je denkt dat yoga niets voor jou is, zou het toch zo maar kunnen dat je door met Anne in gesprek te gaan tot een ander inzicht komt. Laat je verrassen en wie weet levert het jou ook wat op.
Aanmelden is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd. Mail naar [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen