Cursus ‘Wat houdt mij bezig’ in Ons Raadhuis Velp

Foto: Rob Weenink

VELP – Van donderdag 29 februari tot en met donderdag 18 april 2024 wordt in Ons Raadhuis de cursus ‘’Wat houdt mij bezig?’ gegeven.

Wat kun je hiervan verwachten?
Deze vraag, die je zo bezig houdt, ga je in deze cursus verkennen. Niet diepgaand praten over die vraag, maar bezig zijn met je eigen levensverhaal en met ervaringen die we delen. In de cursus staan ze stil bij stukjes uit dat levensverhaal, bij kunst, verhalen of film en beelden van de toekomst.

Iedereen vanaf 55+ kan meedoen

Het belangrijkste is dat je zin hebt om op je eigen manier op zoek te gaan naar je ervaringen en naar wat je kracht geeft. En dat je naar de andere deelnemers wilt luisteren en op hun bijdrage wilt reageren.

Donderdagmiddag 29 februari start de cursus en loopt door tot en met 18 april, elke donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur. Er is plek voor maximaal 6 deelnemers. Deelname voor leden (€ 30,- voor 2024) is 1 strip per keer (€3,80), niet-leden betalen €5,10 per keer.

De bijeenkomsten worden begeleid door Leentje den Boer. Zij werkte als geestelijk verzorger o.a. in PI Arnhem en is nu vrijwilliger bij Ons Raadhuis, bij het Humanistisch Verbond en in AZC Wageningen.

Heb je belangstelling? Wees welkom op de kennismakingsbijeenkomst op donderdagmiddag 22 februari van 13.30 tot 15.30 uur.

Locatie: Ons Raadhuis, Nieuwstraat 1 (hoek Emmastraat/Nieuwstraat) 026-8449140, [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen