Groots carnavalsfeest Cv. De Narrenkap, Roncalli- en Fredericusschool in de Dumpel te Velp

VELP – Afgelopen vrijdag was het groot feest in sporthal De Dumpel: de Roncallischool (Ronknallies) en de Fredericusschool (Drikusgangers) vierden gezamenlijk het carnavalsfeest. Ruim 400 kinderen kwamen rijkelijk verkleed naar de feestlocatie om daar met de prinsesparen Charly & Isa en Diede & Evi dit zotte feest te beleven.

De ochtend bestond uit het opvoeren van allerlei leuke acts en natuurlijk mocht een grote polonaise niet ontbreken. Jeugdprinses Kiki van de Narrenkap kwam, samen met Prins Lex en Prinses Gaby en vele narren en narrinnen, ook nog langs en vierde het feest met de scholen mee om vervolgens samen met alle kinderen, juffen, meesters en ouders in een grote optocht richting school te lopen. Daar ging het feest nog even verder.

Het was een geslaagde ochtend voor deze Velpse scholen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen