“De Snertrit” van de Volvo Klassieker Vereniging

Foto: Volvo Klassieker Vereniging

DIEREN – Op zondag 18 februari 2024 heeft de Volvo Klassieker Vereniging haar landelijke rit “De Snertrit”. De “Snertrit” wordt ditmaal op het zuid/oostelijke stukje Veluwe, Montferland en een stukje oude IJssel streek verreden.

De toer gaat door bossen, langs weilanden en kleine dorpjes rond de grensstreek. “De Snertrit” heeft dit jaar als startpunt: Activiteitenpark De Veluwse Poort. De klassieke Volvo’s verzamelen zich tussen 12.00 en 13.00 uur en rond 17.00 uur komen ze weer terug. Kom gerust even langs om deze mooie klassieke Volvo’s te bewonderen, de meeste eigenaren vertellen graag over hun trots.

“De Snertrit” is de eerste landelijke rit van de Volvo Klassieker Verenging, verder in het jaar zijn er nog veel meer ritten door het hele land. “De Snertrit” dankt zijn naam aan het snert buffet waar de rit mee afgesloten wordt, een lekker buffet, passend bij de tijd van het jaar.

Wilt u meer weten over de Volvo Klassieker Vereniging, bezoek de website: www.volvokv.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen