Wandel mee met de NIO-netwerkwandeling in Dieren

Foto:

RHEDEN-ROZENDAAL – Gezellig als je meewandelt met het NIO door het Carolinapark in Dieren-Zuid op woensdagmiddag 28 februari. Deelnemers verzamelen bij De Oranjerie om 14.30 uur.

De NIO-Kerngroep heeft deze netwerkwandeling speciaal uitgezet voor vrijwilligers vanuit verschillende organisaties, zodat zij elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen uit kunnen wisselen. De wandeling duurt ongeveer een uur met ter afsluiting een kom erwtensoep in De Oranjerie.

Het Carolinapark is een erg mooi park. Ap Lammers, de voorzitter van St. De Orangerie sluit als gids aan. Deze zeer betrokken inwoner van Dieren-Zuid vertelt met plezier over de  wetenswaardigheden van het park waarin ook De Oranje is gevestigd. Ongetwijfeld zal Ap Lammers ook vertellen over de  tegenover gelegen Mariatoren.

De door het NIO aangeboden kom snert zal de vrijwilligers na afloop zeker smaken

Remon Harms, die de medewerkers van De Oranjerie begeleidt, vertelt de vrijwilligers graag over de bijzondere locatie en doelstelling van dit Petit Café. De Oranjerie biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek die er daadwerkelijk toe doet.

Deze netwerkwandeling is één van de activiteiten die de NIO-Kerngroep organiseert waarbij vrijwilligers elkaar kunnen vinden. Op 26 maart 2024 verzorgt de NIO-Kerngroep een thema-netwerkbijeenkomst over Grenzen stellen – Nee is ook jouw antwoord.

De Oranjerie ligt in het Carolinapark aan de Hogestraat 9a in Dieren-Zuid. De deelname aan de netwerkwandeling is gratis. In verband met de catering is aanmelden verplicht. Dit kan tot en met vrijdag 23 februari via het mailadres [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen