Jan Zwier is weer opgehangen in Dieren

DIEREN – Op zaterdag 10 februari trapten de carnavalsverenigingen Cv. De Nölers, Cv. De Deurdauwers en Cv. De Heischöppers uit Dieren het carnavalsseizoen af door Jan Zwier op te hangen aan de vlaggenmast op hun nieuwe locatie, Eetcafé Het Schilderij aan de Harderwijkerweg in Dieren.

Na een warm welkomstwoord van President Sander Messink van de CvDe Nölers, was het tijd om alle Prinsen en Prinsessen, samen met hun hofdames, van de carnavalsverenigingen te eren met een oorkonde uitgereikt door het bestuur van Stichting Carnaval Dieren. Daarna was het de beurt aan Prins Rutger de 1e van de Deurdauwers en Prins Jesse de 1e van de Nölers om samen Jan Zwier omhoog te hijsen in de vlaggenmast, waarmee het carnavalsjaar 2024 officieel werd geopend.

Onder begeleiding van de vrolijke klanken van Free Style Herrie werd de eerste polonaise gelopen door alle aanwezigen, vanaf de binnentuin door het café heen en weer terug door de straat. De gezelligheid bleef nog lang hangen terwijl men genoot van hapjes en drankjes, en het ‘indrinken’ voor het echte feest kon beginnen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen