Gekostumeerd Bal bij Carnavalsvereniging De Deurdauwers in Theothorne

DIEREN – Op zaterdag 10 februari vond er een bruisend gekostumeerd bal plaats bij carnavalsvereniging De Deurdauwers in hun feestburcht Theothorne, gelegen aan het Callunaplein in Dieren. Het evenement trok een grote menigte aan en werd zeer druk bezocht.

Om 20.30 uur opende President Ton Jansen van carnavalsvereniging De Deurdauwers het feest, in aanwezigheid van Prins Rutger de 1e en zijn Prinses Richelle de 1e, bijgestaan door adjudant Willem. Nadat de gebruikelijke plichtplegingen met de bezoekende carnavalsverenigingen waren voltooid, kon het feest echt van start gaan. De avond werd opgeluisterd door de muziek van de 6-koppige band Millennium Showband, bijgestaan door Party Together. De sfeer zat er meteen goed in en er werd volop gefeest. Door de grote drukte was het echter bijna onmogelijk om een polonaise te kunnen lopen.

Het feest eindigde om 01.00 uur, maar het was zeker een geslaagde avond waar er nog veel meer van gaan volgen! Voor meer informatie kun je terecht op de website van De Deurdauwers: www.deurdauwers.nl of op hun Facebookpagina: www.facebook.com/de.deurdauwers/.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen